Werknemer

Normale mensen bestaan niet

Op iedereen wordt tegenwoordig een stempel gedrukt. Je hoeft maar een beetje te verschillen van de ’’normale’’ mens en je wordt direct bestempeld als beperkt met één of andere moeilijke naam.

Stichting de Nieuwe Kruier vindt dat de ’’normale’’ mens niet bestaat. Iedereen heeft bepaalde competenties en vaardigheden waar hij of zij erg goed in is, en waar ze minder goed in zijn. Het gaat om het krijgen van kansen waarbij je kunt laten zien waar jij goed in bent. En wij zijn er om jou hierbij te helpen.

Hoe gaan wij je helpen?

Als stichting is het ons doel om je te helpen een leuke baan te vinden, waarin jij jezelf kan zijn en je goed wordt geholpen dat te kunnen doen. Als jij je bij ons inschrijft, kun je laten zien waar jij goed in bent en waar je graag zou willen werken. Als wij jouw inschrijving hebben gekregen, gaan wij samen met jou kijken naar die leuke baan, en zorgen wij voor de juiste begeleiding.

In de rubrieken bovenaan de pagina vind je onze openstaande vacatures en vind je meer informatie over wat wij doen en waarom wij dit doen.